Drukte bij LinkedIn bijeenkomst Trainingsklus

Ruim zeventig ondernemers bezochten gisteren de LinkedIn bijeenkomst van Trainingsklus

De gasten, meest ondernemers, luisterden in twee groepen naar de mogelijkheden die social media biedt. De beginners konden in de computerruimte onder leiding van Thijs Colijn meteen aan de slag met het aanmaken van een profiel en de gevorderden hoorden van Ludo Mennes tips en trucs om nog meer uit hun LinkedIn lidmaatschap te halen. Mennes vertelde onder meer dat LinkedIN wereldwijd 60 miljoen gebruikers telt en dat dit aantal dagelijks toeneemt. LinkedIn is een soort zakelijke Hyves waardoor mensen contacten leggen, vacatures kunnen plaatsen of zoeken, aanbevelingen kunnen doen of kunnen netwerken.

Mennes vertelde dat LinkedIn veel toepassingen kent, maar dat gebruikers er wel actief mee aan de slag moeten. `Wie enkel een profiel aanmaakt en verder achterover leunt, zal er niets aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *