Website gezonderfitter.nl online

ColComp heeft voor het product Daily Fit van WIN Worldwide de website gezonderfitter.nl gerealiseerd.

Gezonderfitter.nl geeft informatie over de producten van Daily Lift. Daily Lift is een supplement gemaakt van 59 natuurlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Via de website gezonderfitter.nl kan er bij de website van WIN Worldwide een bestelling worden geplaatst.

De missie van WIN is eenvoudig: mensen de kans geven hun werkelijke potentieel te benutten door hun eigen welzijn en dat van anderen te vergroten met een productlijn die werkelijk een verschil maakt. Het businessmodel van WIN is perfect voor iedereen in elke fase van hun leven.

Kenmerken website

  • Strak, helder en kleurig design
  • Productinformatie
  • Koppeling met website moederbedrijf
  • Plugins: Yoast SEO, AddThis sharebuttons, AddThis followbuttons, zoekfunctie en contactformulier
Website gezonderfitter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *