Website Concrete Project online!

Het CONCRETE-onderzoek wordt gesubsidieerd door de Hartstichting en uitgevoerd door het Universitair Medisch Centrum Groningen, Universiteit Maastricht, Universiteit van Twente, Gelre Ziekenhuis en HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland.

Het doel van het onderzoek is om te evalueren welk beleid (reguliere zorg of CT-kalkscoretest) het beste gebruikt kan worden om slagaderziekte aan te tonen of uit te sluiten, bij patiënten met pijn op de borst klachten die zich bij de huisarts melden.

ColComp heeft de hosting en website voor het CONCRETE-onderzoek gerealiseerd.

Kenmerken website

  • Koppelingen met verschillende social media
  • Contactformulier
  • SEO plugin
  • Google integratie
Concrete Project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *