Webhosting en e-mailhosting

Hosting

ColComp biedt webruimte, webdiensten en het onderhoud van bestanden voor websites. Laat een geschikte domeinnaam door ColComp registreren. Voor een €19,90 per maand kunt u mailen met uw eigen domeinnaam en staat uw website online.

Heeft u meerdere domeinnamen in gedachte? Geen enkel probleem! Tegen een kleine meerprijs kunt u een beschikbare domeinnaam door ColComp laten registreren en door ColComp laten hosten.

Webhosting

Met webhosting van ColComp kiest u voor zeer complete hosting van uw website of webwinkel. De pakketten variëren van eenvoudige instap hosting tot en een zeer uitgebreid pakket. Daarnaast is het ook mogelijk om maatwerk hosting te leveren, wanneer een door u gewenst hostingpakket niet tot de standaard pakketten behoort.

hosting

E-mailhosting

Mailen met uw eigen domeinnaam? De e-mailhosting van ColComp is standaard voorzien van antivirus en een spamfilter, zodat u altijd veilig uw e-mail verstuurt en ontvangt. Ieder e-mailadres is te benaderen via webmail. Uw e-mail is ook in te stellen op uw laptop, pc, smartphone en tablet. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw mail.

hosting

Meer over hosting van ColComp?

Ook geïnteresseerd in webhosting of e-mailhosting van ColComp? Of een hostingpakket op maat?