Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie voor goede zoekresultaten

Zoekmachine optimalisatie is uitermate belangrijk voor de vindbaarheid van uw website of webwinkel. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd. Alle websites van ColComp zijn standaard zoekmachine geoptimaliseerd, maar is uw website ook zoekmachine geoptimaliseerd?

Een mooie website is belangrijk, maar u wilt natuurlijk dat uw website goed in de zoekmachines wordt gevonden door uw klanten. Krijg meer inzage in het zoekgedrag van potentiële klanten en zet uw website samen met zoekmachine marketing op de juiste manier in.

Google Search Console

Met de Google Search Console wordt uw website toegevoegd aan de index van Google. Door een juiste combinatie van metadata en content op uw website en deze functie van Google, zal uw website stijgen in de zoeknoteringen. Een goede inrichting is de basis voor goede zoeknoteringen.

Zoekmachine Optimalisatie

Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u een betere inzage in het zoekgedrag van potentiële klanten. Met de informatie die via Google Analytics wordt verkregen, kan uw website beter worden ingezet op het internet. Tevens krijgt u een goed beeld van het zoekgedrag van potentiële klanten.

Zoekmachine Optimalisatie

Ook een website die goed wordt gevonden?

Wilt u ook een website die goed wordt gevonden? Of wilt u uw huidige website beter vindbaar maken?