Handige Software


Handige Software en Apps

Server monitoring

Bijna iedere organisatie werk met één of meerdere servers. Wanneer deze server niet meer werkt, dan heeft dat erg nadelige gevolgen voor uw onderneming!

Zorg er daarom voor dat u een calamiteit vroegtijdig ontdekt. Met server monitoring bent u een calamiteit op uw server voor. Om te voorkomen dat uw server plat gaat is het aan te raden hiervoor de juiste software te gebruiken. Wilt u weten hoe?

Informeer nu!


Wachtwoord management

Bescherm uzelf tegen aanvallen van buitenaf. Zorg voor een goed wachtwoordbeleid!

Veel internet- en computergebruikers beseffen vaak niet hoe belangrijk een goed wachtwoordbeleid is. Naast een sterk wachtwoord is het ook belangrijk dat u verschillende wachtwoorden hanteert. Wilt u weten hoe?

Informeer nu!


Bellen via het internet

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. De vaste telefoon wordt steeds minder gebruikt.

Echter is er een goedkopere oplossing voor bellen. Bellen via het internet. Er zijn verschillende manieren voor het bellen via het internet mogelijk. Naast het bellen via het internet is het ook mogelijk om een gratis 087-nummer via het internet door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Dit laatste is ideaal voor u als ZZP-er. Wilt u weten hoe?

Informeer nu!


Kilometerregistratie

Als ZZP-er loopt u vast ook tegen het volgende vraagstuk aan. Hoe registreer ik snel en gemakkelijk mijn kilometers?

Veel ZZP-ers gebruiken hun auto zowel zakelijk als privé en hebben geen leaseauto. U zult uw kilometers dan moeten vastleggen. U kunt dit opschrijven, maar het is toch veel makkelijker om uw kilometerregistratie automatisch vast te leggen met uw mobiele telefoon! Wilt u weten hoe?

Informeer nu!