Online Backup

Uw data veilig met online backup

Met Online Backup beschermt u uw data tegen eventuele calamiteiten.

Indien u uw data niet consequent veilig stelt is uw bedrijf zeer kwetsbaar en zijn verregaande gevolgen vaak niet te overzien!

Stelt u zich eens voor dat er door diefstal, brand, waterschade, virus, stroomstoring of een technisch mankement belangrijke gegevens verloren gaan, of uw huidige backup niet terug te lezen is of (oude) beschadigde gegevens bevatten. Dit zou een ramp zijn! Op zo’n moment is een goede backup van uw data van essentieel belang voor uw bedrijf.

Met een abonnement van ColComp verloopt het maken van een backup voortaan geheel automatisch. Uw bestanden worden periodiek veilig opgeslagen in twee verschillende datacenters en zijn altijd 24 uur per dag voor u beschikbaar. In geval van calamiteiten bent u weer snel Back in Business!

Waarom Online Backup

Waarom online backup van ColComp?

  • Verzekering van uw data
  • Lage maandelijkse kosten
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • 30 dagen gratis testen
  • Uw data wordt veilig opgeslagen

Probeer online backup 30 dagen gratis

Weet u niet zeker of u een juiste backup maakt? Probeer dan online backup nu 30 dagen gratis.

Online Backup voor pc's en laptops

Online Backup voor servers

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die met één of meerdere servers werken. Het backuppen van data is van wezenlijk belang bij de dreiging van calamiteiten.

Backup van de data op uw servers

Betaalbare prijzen in verschillende staffels

Uw data in veilige handen

Meer informatie over online backup?

Wilt u ook verzekerd zijn dat uw data beschikbaar is na een calamiteit, maar wilt u meer informatie? Neem contact op met ColComp.